دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

با حکمی از سوی مدیر مخابرات تهران

معاون تجاری سابق مخابرات تهران مدیرکل روابط عمومی شد

مخابرات - بيدخام

یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۷:۰۰


آئین معارفه محمدرضا بیدخام مدیرکل جدید دفتر روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در نشست هفتگی امروز مدیران برگزار شد.

وایمکس نیوز - مراسم معارفه محمدرضا بیدخام مدیرکل جدید دفتر روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، امروز یکشنبه یازدهم بهمن‌ ماه 94، در نشست هفتگی مدیران برگزار شد.

در این مراسم علیرضا صیدی از جایگاه روابط عمومی به‌عنوان جایگاهی وزین، تعامل‌گرا و تعامل‌ساز یاد کرد و گفت: دفتر روابط عمومی دارای دو وظیفه خطیر در ایجاد تعامل، هماهنگی و ارتباط سازنده است که وظیفه اول ایجاد ارتباط سازنده، فراگیر با مجموعه‌های خارج از شرکت و ارتباط دوسویه در راستای تصویرسازی زیبا از نام و برند شرکت در اذهان عموم جامعه به‌ویژه مشترکان شرکت مخابرات استان تهران است.

وی افزود: وظیفه دوم نهاد روابط عمومی، تعامل دوسویه با مدیران و کارکنان شرکت در جهت پیشبرد اهداف متعالی درون‌‌سازمانی و به‌عنوان پل ارتباطی و برقرار کننده جریانی دوسویه و هدفمند است.

مدیرعامل مخابرات استان تهران ضمن قدردانی از زحمات ولی‌الله سعیدیان و حجت‌الله فرزین مدیران سابق و ذوالفقاری معاون دفتر روابط عمومی در مدت انجام وظیفه خود، از محمدرضا بیدخام به‌عنوان فردی خوش‌فکر و پرکار یاد کرد که می‌تواند جایگاه فعلی دفتر روابط عمومی را حفظ کند و حتی با روحیه خلاق‌نگر ارتقا ‌دهد.

بیدخام نیز در سخنانی ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر از حسن اعتماد مدیرعامل این شرکت برای سپردن مدیریت دفتر روابط عمومی به وی تشکر کرد و اظهار داشت: جایگاه دفتر روابط عمومی جایگاهی خطیر با وظایف سنگینی است که امیدوارم همان‌گونه که در مدت 25 سال از خدمتم در بخش‌های مختلف شرکت با تمام توان انجام وظیفه کرده‌ام در سمت جدید نیز از تمام ظرفیت‌های حرفه‌ای روابط عمومی برای حفظ و ارتقای دفتر روابط عمومی استفاده کنم.

 

منبع : تسنیم

 

 

 

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو